Преглед
BIM35400XPS
(Toplam: 0)
Сподели:

BIM35400XPS

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
3D Cooking

3D Cooking

Provide delicious dishes without keeping your guests waiting. Beko’s advanced cooking system allows you to cook three different dishes at the same time without any odour mixing problems.

beko

Пиролитско самочистење

Вашата рерна чади, што значи дека е време за чистење.Ако сте спремни да ги засукате ракавите и почнете со триење, прво сослушајте не што имаме да Ви кажеме. Beko пиролитското самочистење во суштина ја прави целата напорна работа за Вас. Пиролитското самочистење се користи 120 минути кај многу валканите рерни или 90 минути кај помалку валканите. Оваа втора опција троши и до 25% помалку енергија*. Оваа функција на рерната ќе ја загрее рерната на 480°C и ќе ги претвори и најтврдокорните дамки во пепел, кој што потоа едноставно можете да го избришете со крпа. Освен тоа, достапни се и додатоците отпорни на висока температура (pyro-proof) како тавите, преградите во рерната и телескопски рафтови кои исто така имаат корист од брзото чистење. Можете да кажете "Збогум" на детергентите и маснотиите и "Здраво" на едноставниот живот.*Тестирано во внатрешни лабoратории

beko

SoftClose® врата

На Вашиот драг партнер му е роденден па сте станале порано да испечете торта за изненадување. Колку сте само благодарни за новодизајнираните врати за рерна SoftClose®. Вашиот драг партнер има многу лесен сон и не би сакале да го разбудите со тропање на вратата од рерната. Тропањето со садовите и тенџерињата го сведовте на минимум, а благодарение на паметните шарки, успеавте да ја отворите и затворите вратата од рерната многу меко и супер тивко.

beko

Халогенско осветлување

По матење, сечкање и мешање, Вашето ремек дело е подготвено за во рерна, а Вие сакате да го следите како напредува. Ние го знаеме тоа, и затоа го додадовме новото халогенско осветлување во левиот агол на рерната. Ќе огладнете на прв поглед.

Технички особини
Рерна - пиролитички систем за само чистење Да
Боја на уредот Инокс
Стандардно тавче 1
Длабоко тавче 1
Решетка за страничните полици 1
3D готвење Да
Тип на рерна Единечна
Енергетска класа A-20%
Искористлив простор (л) 75
Екран / Тајмер ЛЕД екран - на допир (B14-Better)
Заклучување на екранот Да
Рерна - врата Ладна врата
Рерна - тип на внатрешната страна на вратата Стакло (отстранливо)
Soft Close Да
Рерна - филтер за непријатни мириси Да
Тип на рерна Мултифункционално готвење
Тип на контрола Електронска контрола
Рерна - тип на скара Електрична скара
Пиролитска самочистечка функција Да
Рерна - функции за готвење 15 функции (Pyrolytic)
Рерна - странични полици 6 нивоа
Рерна - телескопски систем за вадење на полиците 2 нивоа (стандардно)
Рерна - чистење со пареа Steam Shine
Рерна - осветлување 1 округла халогенска светилка (позади) + 1 квадратна халогенска светилка (десно)
Функција за одмрзнување Да
Електрична скара Да
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Конвенционално готвење Да
Долен грејач Да
Димензии (ШхДхВ) (цм) 56x55x59
Димензии под елемент (ШхДхВ) (цм) 56x55x60
Готвење со вентилатор Да
Греење со вентилатор Да
Скара со вентилатор Да
Ниска скара Да
Еко пиролитика Да
Загревање Да
Еко греење со вентилатор Да
Печење пица Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 56.7 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.4 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 59.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 46.6 kg
Product Documentss