ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
BIM22400XMS
(Toplam: 0)
Сподели:

BIM22400XMS

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
3D Cooking

3D Cooking

Provide delicious dishes without keeping your guests waiting. Beko’s advanced cooking system allows you to cook three different dishes at the same time without any odour mixing problems.

CleanZone™

Официјален партнер…превкусен неред

CleanZone™

Официјален партнер…превкусен неред

Технички особини
Боја на уредот Нелеплив нерѓосувачки челик
Стандардно тавче 1
Длабоко тавче 1
Решетка за страничните полици 1
3D готвење Да
Тип на рерна Единечна
Енергетска класа A-20%
Искористлив простор (л) 65
Екран / Тајмер ЛЕД екран - на допир (B14-Better)
Заклучување на екранот Да
Рерна - тип на внатрешната страна на вратата Стакло (отстранливо)
Рерна - нано слој на внатрешното стакло Да
Тип на рерна Мултифункционално готвење
Тип на контрола Електронска контрола
Рерна - тип на скара Електрична скара
Рерна - странични полици 5 нивоа
Рерна - чистење со пареа Steam Shine
Рерна - осветлување 1 округла светилка (позади) + 1 квадратна светилка (десно)
Функција за одмрзнување Да
Електрична скара Да
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Конвенционално готвење Да
Долен грејач Да
Димензии (ШхДхВ) (цм) 56x55x59
Димензии под елемент (ШхДхВ) (цм) 56x55x60
Рерна - каталитичен заден ѕид Да
Готвење со вентилатор Да
Греење со вентилатор Да
Скара со вентилатор Да
Ниска скара Да
Загревање Да
Еко греење со вентилатор Да
Печење пица Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 56.7 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.4 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 59.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 36.6 kg