Преглед
BIE25400XM
(Toplam: 0)
Сподели:

BIE25400XM

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$

CleanZone™

Официјален партнер…превкусен неред

CleanZone™

Официјален партнер…превкусен неред

beko

Халогенско осветлување

По матење, сечкање и мешање, Вашето ремек дело е подготвено за во рерна, а Вие сакате да го следите како напредува. Ние го знаеме тоа, и затоа го додадовме новото халогенско осветлување во левиот агол на рерната. Ќе огладнете на прв поглед.

Технички особини
Боја на уредот Инокс
Стандардно тавче 1
Длабоко тавче 1
Решетка за страничните полици 1
Тип на рерна Единечна
Енергетска класа A-20%
Искористлив простор (л) 65
Екран / Тајмер ЛЕД екран - на допир (B14-Better)
Заклучување на екранот Да
Рерна - тип на внатрешната страна на вратата Стакло (отстранливо)
Рерна - нано слој на внатрешното стакло Да
Тип на рерна Готвење со вентилатор
Тип на контрола Електронска контрола
Рерна - тип на скара Електрична скара
Рерна - странични полици 5 нивоа
Рерна - чистење со пареа Steam Shine
Рерна - осветлување 1 округла халогенска светилка (позади)
Функција за одмрзнување Да
Електрична скара Да
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Конвенционално готвење Да
Долен грејач Да
Димензии (ШхДхВ) (цм) 56x55x59
Димензии под елемент (ШхДхВ) (цм) 56x55x60
Рерна - каталитичен заден ѕид Да
Готвење со вентилатор Да
Скара со вентилатор Да
Ниска скара Да
Загревање Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 56.7 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.4 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 59.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 33.9 kg