Преглед
BIE22300XP
(Toplam: 0)
Сподели:

BIE22300XP

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
beko

Пиролитско самочистење

Вашата рерна чади, што значи дека е време за чистење.Ако сте спремни да ги засукате ракавите и почнете со триење, прво сослушајте не што имаме да Ви кажеме. Beko пиролитското самочистење во суштина ја прави целата напорна работа за Вас. Пиролитското самочистење се користи 120 минути кај многу валканите рерни или 90 минути кај помалку валканите. Оваа втора опција троши и до 25% помалку енергија*. Оваа функција на рерната ќе ја загрее рерната на 480°C и ќе ги претвори и најтврдокорните дамки во пепел, кој што потоа едноставно можете да го избришете со крпа. Освен тоа, достапни се и додатоците отпорни на висока температура (pyro-proof) како тавите, преградите во рерната и телескопски рафтови кои исто така имаат корист од брзото чистење. Можете да кажете "Збогум" на детергентите и маснотиите и "Здраво" на едноставниот живот.*Тестирано во внатрешни лабoратории

beko

Халогенско осветлување

По матење, сечкање и мешање, Вашето ремек дело е подготвено за во рерна, а Вие сакате да го следите како напредува. Ние го знаеме тоа, и затоа го додадовме новото халогенско осветлување во левиот агол на рерната. Ќе огладнете на прв поглед.

Технички особини
Рерна - пиролитички систем за само чистење Да
Боја на уредот Инокс
Стандардно тавче 1
Тавче за колачи 1
Решетка за страничните полици 1
Тип на рерна Единечна
Енергетска класа A-20%
Искористлив простор (л) 65
Екран / Тајмер ЛЕД екран - на допир (B14-Good+ Pyro)
Заклучување на екранот Да
Рерна - тип на внатрешната страна на вратата Стакло (отстранливо)
Тип на рерна Готвење со вентилатор
Тип на контрола Електронска контрола
Рерна - тип на скара Електрична скара
Пиролитска самочистечка функција Да
Рерна - функции за готвење 8 функции (електронски)
Рерна - осветлување 1 округла халогенска светилка (позади)
Функција за одмрзнување Да
Електрична скара Да
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Конвенционално готвење Да
Долен грејач Да
Димензии (ШхДхВ) (цм) 56x55x59
Димензии под елемент (ШхДхВ) (цм) 56x55x60
Готвење со вентилатор Да
Скара со вентилатор Да
Загревање Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 56.7 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.4 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 59.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 38.8 kg