Преглед
VCO 6325 FD
(Toplam: 0)
Сподели:

VCO 6325 FD

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Технички особини
Тип на уредот Без ќесичка за прав
Cyclone опција без ќесичка за прав Моно Cyclone (1 фаза)
Показател за ќесичката за прав Со ЛЕД показатели
Намотување на кабелот Стандарден намотувач за кабелот
Продолжна цевка Метални цевка
Подесување на додатоците Со копче
Црево што може да се врти 360 степени Да
Контролен систем Подесувач на моќноста на уредот
Моќност на моторот (W) 1590
Ниво на бучава (dBA) 80
Опција за филтрирање на водата Да
Опција за мокро чистење Да
Боја на уредот Сина
Позиција за чување Само во вертикална положба
Позиција за носење Само во хоризонтална положба
Додаток за килими/тврди подови Да
Место за додатоците / распределба На продолжната цевка со адаптер
Четка од коњски влакна за тврди подови Да
Турбо четка Да
Сад за прав со антибактериска заштита Да
Филтер за издувниот воздух НЕРА филтер
Класа на НЕРА филтерот H13
Резервни ќесички/филтри во кутијата со подарок 1 Нера филтер
Должина на кабелот 7 m
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 29.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 28.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 43.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 4.92 kg
Product Documentss