ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
VCC 7324 WI
(Toplam: 0)
Сподели:

VCC 7324 WI

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • VCC 7324 WI
  • VCC 7324 WI
  • VCC 7324 WI
  • VCC 7324 WI
Технички особини
Тип на уредот Со ќесичка за прав
Намотување на кабелот Повеќенаменски намотувач
Продолжна цевка Метални цевка
Подесување на додатоците Со копче
Црево што може да се врти 360 степени Да
Контролен систем Подесувач на моќноста на уредот
Моќност на моторот (W) 2400
Ниво на бучава (dBA) 78
Опција за филтрирање на водата Да
Боја на уредот Инокс
Позиција за чување Хоризонтална и вертикална положба
Позиција за носење Хоризонтална и вертикална положба
Додаток за килими/тврди подови Да
Место за додатоците / распределба Во кутијата со подарок
Четка од коњски влакна за тврди подови Да
Турбо четка Да
Тип на ќесичка за прав Текстилна ќесичка за прав
Ќесичка за прав што може да се мие Да
Сад за прав со антибактериска заштита Да
Филтер за издувниот воздух НЕРА филтер
Класа на НЕРА филтерот H12
Резервни ќесички/филтри во кутијата со подарок 1 adt kağıt torba
Достапни сертификати GS
Должина на кабелот 7 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 8.0 kg
Product Documentss