Преглед
VCC 6424 WI
(Toplam: 0)
Сподели:

VCC 6424 WI

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Технички особини
Тип на уредот Со ќесичка за прав
Намотување на кабелот Повеќенаменски намотувач
Продолжна цевка Метални цевка
Подесување на додатоците Со копче
Црево што може да се врти 360 степени Да
Контролен систем Подесувач на моќноста на уредот
Моќност на моторот (W) 2400
Ниво на бучава (dBA) 82
Опција за филтрирање на водата Да
Боја на уредот Црна
Позиција за чување Хоризонтална и вертикална положба
Позиција за носење Хоризонтална и вертикална положба
Додаток за килими/тврди подови Да
Место за додатоците / распределба Распределба на телото на уредот
Четка од коњски влакна за тврди подови Да
Турбо четка Да
Тип на ќесичка за прав Текстилна ќесичка за прав
Ќесичка за прав што може да се мие Да
Сад за прав со антибактериска заштита Да
Филтер за издувниот воздух НЕРА филтер
Класа на НЕРА филтерот H12
Резервни ќесички/филтри во кутијата со подарок 1 adt kağıt torba
Достапни сертификати GS
Должина на кабелот 5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 8.2 kg
Product Documentss