Преглед
BKS 9220 T
(Toplam: 0)
Сподели:

BKS 9220 T

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Тип на уредот Филтрирање на водата
Продолжна цевка Метални цевка
Подесување на додатоците Со копче
Контролен систем Подесувач на моќноста на уредот
Моќност на моторот (W) 2000
Ниво на бучава (dBA) 82
Боја на уредот Црна
Позиција за чување Само во хоризонтална положба
Позиција за носење Само во хоризонтална положба
Додаток за килими/тврди подови Да
Место за додатоците / распределба Во кутијата со подарок
Четка од коњски влакна за тврди подови Да
Турбо четка Да
Тип на ќесичка за прав Хартиена ќесичка за прав
Филтер за издувниот воздух Сунѓерест филтер
Достапни сертификати GS
Должина на кабелот 5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 5.8 kg
Product Documentss