Преглед
BKS 9218 (Blue)
(Toplam: 0)
Сподели:

BKS 9218 (Blue)

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Тип на уредот Филтрирање на водата
Продолжна цевка Метални цевка
Подесување на додатоците Со копче
Контролен систем Копче за вклучување/исклучување
Моќност на моторот (W) 1800
Ниво на бучава (dBA) 82
Боја на уредот Сина
Позиција за чување Само во вертикална положба
Додаток за килими/тврди подови Да
Место за додатоците / распределба Во кутијата со подарок
Додаток за ткаенина Да
Четка од коњски влакна за тврди подови Да
Турбо четка Да
Тип на ќесичка за прав Хартиена ќесичка за прав
Сад за прав со антибактериска заштита Да
Филтер за издувниот воздух Сунѓерест филтер
Класа на НЕРА филтерот Облик на НЕРА
Должина на кабелот 6 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 7.0 kg
Product Documentss