ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
BKS 9118 (Green) Robotto
Сподели:

BKS 9118 (Green) Robotto

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • BKS 9118 (Green) Robotto
  • BKS 9118 (Green) Robotto
Технички особини
Тип на уредот Мокро, суво
Продолжна цевка Пластични делови
Подесување на додатоците Со копче
Контролен систем Подесувач на моќноста на уредот
Моќност на моторот (W) 1800
Ниво на бучава (dBA) 82
Боја на уредот Зелена
Позиција за чување Само во хоризонтална положба
Додаток за килими/тврди подови Да
Место за додатоците / распределба Во кутијата со подарок
Турбо четка Да
Тип на ќесичка за прав Хартиена ќесичка за прав
Сад за прав со антибактериска заштита Да
Филтер за издувниот воздух Сунѓерест филтер
Должина на кабелот 6 cm
Функција за испуштање воздух Да
Тежина - нераспакувано (kg) 7.3 kg
Product Documentss