ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
BKS 5423
(Toplam: 0)
Сподели:

BKS 5423

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • BKS 5423
  • BKS 5423
  • BKS 5423
Технички особини
Тип на уредот Без ќесичка за прав
Cyclone опција без ќесичка за прав Моно Cyclone (1 фаза)
Показател за ќесичката за прав Механички
Намотување на кабелот Стандарден намотувач за кабелот
Продолжна цевка Метални цевка
Подесување на додатоците Со копче
Контролен систем Подесувач на моќноста на уредот
Моќност на моторот (W) 1550
Ниво на бучава (dBA) 82
Опција за филтрирање на водата Да
Опција за мокро чистење Да
Боја на уредот Бела
Позиција за чување Хоризонтална и вертикална положба
Додаток за килими/тврди подови Да
Место за додатоците / распределба На продолжната цевка со адаптер
Четка за прав Да
Четка од коњски влакна за тврди подови Да
Турбо четка Да
Тип на ќесичка за прав Текстилна ќесичка за прав
Сад за прав со антибактериска заштита Да
Филтер за издувниот воздух НЕРА филтер
Класа на НЕРА филтерот H10
Должина на кабелот 6 cm
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 25.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 37.5 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 27.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 5.65 kg
Product Documentss