ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
BKS 5316 T
(Toplam: 0)
Сподели:

BKS 5316 T

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Технички особини
Тип на уредот Без ќесичка за прав
Cyclone опција без ќесичка за прав Мулти Cyclone (повеќе од 2 фази)
Намотување на кабелот Повеќенаменски намотувач
Продолжна цевка Метални цевка
Подесување на додатоците Со копче
Контролен систем Подесувач на моќноста на уредот
Моќност на моторот (W) 2300
Ниво на бучава (dBA) 84
Опција за филтрирање на водата Да
Опција за мокро чистење Да
Боја на уредот GRİ
Позиција за чување Само во вертикална положба
Позиција за носење Само во хоризонтална положба
Додаток за килими/тврди подови Да
Место за додатоците / распределба Во празнините на телото на уредот
Четка од коњски влакна за тврди подови Да
Турбо четка Да
Тип на ќесичка за прав Не е достапно
Сад за прав со антибактериска заштита Да
Филтер за издувниот воздух НЕРА филтер
Класа на НЕРА филтерот H10
Резервни ќесички/филтри во кутијата со подарок Не
Достапни сертификати GS
Должина на кабелот 7 cm
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 38.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 31.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 44.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 7.96 kg
Product Documentss