ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
BKS 2226
(Toplam: 0)
Сподели:

BKS 2226

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • BKS 2226
  • BKS 2226
  • BKS 2226
  • BKS 2226
Технички особини
Тип на уредот Со ќесичка за прав
Показател за ќесичката за прав Механички
Намотување на кабелот Стандарден намотувач за кабелот
Продолжна цевка Метални цевка
Подесување на додатоците Со копче
Контролен систем Подесувач на моќноста на уредот
Моќност на моторот (W) 2600
Ниво на бучава (dBA) 81
Опција за филтрирање на водата Да
Опција за мокро чистење Да
Боја на уредот Црвена
Позиција за чување Хоризонтална и вертикална положба
Позиција за носење Хоризонтална и вертикална положба
Додаток за килими/тврди подови Да
Место за додатоците / распределба Распределба на телото на уредот
Четка за прав Да
Четка од коњски влакна за тврди подови Да
Турбо четка Да
Тип на ќесичка за прав Текстилна ќесичка за прав
Ќесичка за прав што може да се мие Да
Сад за прав со антибактериска заштита Да
Филтер за издувниот воздух Микро филтер
Должина на кабелот 6 cm
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 25.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 37.5 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 27.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 5.0 kg
Product Documentss