Преглед
BKS 2125 (Blue)
(Toplam: 0)
Сподели:

BKS 2125 (Blue)

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Тип на уредот Со ќесичка за прав
Показател за ќесичката за прав Механички
Намотување на кабелот Стандарден намотувач за кабелот
Продолжна цевка Метални цевка
Подесување на додатоците Со копче
Контролен систем Подесувач на моќноста на уредот
Моќност на моторот (W) 2300
Ниво на бучава (dBA) 79
Опција за филтрирање на водата Да
Опција за мокро чистење Да
Боја на уредот Сина
Позиција за чување Хоризонтална и вертикална положба
Позиција за носење Хоризонтална и вертикална положба
Додаток за килими/тврди подови Да
Место за додатоците / распределба На продолжната цевка со адаптер
Додаток за ќошеви Да
Четка од коњски влакна за тврди подови Да
Турбо четка Да
Тип на ќесичка за прав Текстилна ќесичка за прав
Ќесичка за прав што може да се мие Да
Филтер за издувниот воздух НЕРА филтер
Класа на НЕРА филтерот H10
Резервни ќесички/филтри во кутијата со подарок 1 adt kağıt torba
Достапни сертификати GS
Должина на кабелот 6 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 8.0 kg
Product Documentss