Преглед
BKS 2124 (Gray)
(Toplam: 0)
Сподели:

BKS 2124 (Gray)

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Тип на уредот Со ќесичка за прав
Показател за ќесичката за прав Механички
Намотување на кабелот Стандарден намотувач за кабелот
Продолжна цевка Метални цевка
Подесување на додатоците Со копче
Контролен систем Подесувач на моќноста на уредот
Моќност на моторот (W) 2300
Ниво на бучава (dBA) 79
Опција за филтрирање на водата Да
Опција за мокро чистење Да
Боја на уредот Темно сива
Позиција за чување Хоризонтална и вертикална положба
Додаток за килими/тврди подови Да
Место за додатоците / распределба На продолжната цевка со адаптер
Четка од коњски влакна за тврди подови Да
Турбо четка Да
Тип на ќесичка за прав Текстилна ќесичка за прав
Сад за прав со антибактериска заштита Да
Филтер за издувниот воздух НЕРА филтер
Должина на кабелот 6 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 8.0 kg
Product Documentss