ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
BKS 1515
(Toplam: 0)
Сподели:

BKS 1515

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • BKS 1515
Технички особини
Тип на уредот Со ќесичка за прав
Показател за ќесичката за прав Механички
Намотување на кабелот Стандарден намотувач за кабелот
Продолжна цевка Пластични делови
Подесување на додатоците Со копче
Контролен систем Копче за вклучување/исклучување
Моќност на моторот (W) 1800
Ниво на бучава (dBA) 82
Боја на уредот Металик сина
Позиција за чување Хоризонтална и вертикална положба
Позиција за носење Хоризонтална и вертикална положба
Додаток за килими/тврди подови Да
Место за додатоците / распределба Во кутијата со подарок
Додаток за ткаенина Да
Четка за прав Да
Четка од коњски влакна за тврди подови Да
Турбо четка Да
Тип на ќесичка за прав Текстилна ќесичка за прав
Ќесичка за прав што може да се мие Да
Филтер за издувниот воздух Сунѓерест филтер
Резервни ќесички/филтри во кутијата со подарок 1 хартиена ќесичка за прав
Достапни сертификати GS
Должина на кабелот 5 cm
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 24.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 26.5 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 33.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 3.8 kg
Product Documentss