Преглед
BKS 1511
(Toplam: 0)
Сподели:

BKS 1511

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Тип на уредот Со ќесичка за прав
Показател за ќесичката за прав Механички
Намотување на кабелот Стандарден намотувач за кабелот
Продолжна цевка Пластични делови
Подесување на додатоците Со копче
Контролен систем Копче за вклучување/исклучување
Моќност на моторот (W) 1600
Ниво на бучава (dBA) 82
Опција за филтрирање на водата Да
Опција за мокро чистење Да
Боја на уредот Црвена
Позиција за чување Хоризонтална и вертикална положба
Позиција за носење Хоризонтална и вертикална положба
Додаток за килими/тврди подови Да
Место за додатоците / распределба Во кутијата со подарок
Додаток за ткаенина Да
Четка за прав Да
Четка од коњски влакна за тврди подови Да
Турбо четка Да
Тип на ќесичка за прав Текстилна ќесичка за прав
Ќесичка за прав што може да се мие Да
Филтер за издувниот воздух Сунѓерест филтер
Резервни ќесички/филтри во кутијата со подарок 1 хартиена ќесичка за прав
Достапни сертификати GS
Должина на кабелот 5 cm
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 24.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 26.5 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 33.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 3.8 kg
Product Documentss