Преглед
BKS 1420 (Orange)
(Toplam: 0)
Сподели:

BKS 1420 (Orange)

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Тип на уредот Со ќесичка за прав
Показател за ќесичката за прав Механички
Намотување на кабелот Стандарден намотувач за кабелот
Продолжна цевка Метални цевка
Подесување на додатоците Со копче
Контролен систем Подесувач на моќноста на уредот
Моќност на моторот (W) 2100
Ниво на бучава (dBA) 86
Опција за мокро чистење Да
Боја на уредот Портокалова
Позиција за чување Хоризонтална и вертикална положба
Позиција за носење Хоризонтална и вертикална положба
Додаток за килими/тврди подови Да
Место за додатоците / распределба На продолжната цевка со адаптер
Четка за прав Да
Четка од коњски влакна за тврди подови Да
Турбо четка Да
Тип на ќесичка за прав Текстилна ќесичка за прав
Ќесичка за прав што може да се мие Да
Филтер за издувниот воздух Сунѓерест филтер
Резервни ќесички/филтри во кутијата со подарок 1 pc. of textile bag (1 adet yedek bez torba)
Достапни сертификати GS
Должина на кабелот 5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 5.5 kg
Product Documentss