Преглед
BKS 1351
(Toplam: 0)
Сподели:

BKS 1351

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Технички особини
Тип на уредот Без ќесичка за прав
Cyclone опција без ќесичка за прав Моно Cyclone (1 фаза)
Показател за ќесичката за прав Механички
Намотување на кабелот Стандарден намотувач за кабелот
Продолжна цевка Пластични делови
Подесување на додатоците Со копче
Контролен систем Подесувач на моќноста на уредот
Моќност на моторот (W) 1800
Ниво на бучава (dBA) 75
Опција за филтрирање на водата Да
Опција за мокро чистење Да
Боја на уредот Портокалова
Позиција за чување Хоризонтална и вертикална положба
Додаток за килими/тврди подови Да
Место за додатоците / распределба Во кутијата со подарок
Четка за прав Да
Четка од коњски влакна за тврди подови Да
Турбо четка Да
Тип на ќесичка за прав Стандардна синтетичка ќесичка за прав
Филтер за издувниот воздух НЕРА филтер
Класа на НЕРА филтерот H10
Должина на кабелот 5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 5.0 kg
Product Documentss