Преглед
HUC 64001 X
(Toplam: 0)
Сподели:

HUC 64001 X

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Рингли Стакло
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Тип на уред Вграден уред
Вклучување/исклучување на светлото Не
Дигитален екран на плотната Не
Тип на уредот Електричен (керамичко стакло)
Ширина (цм) 60
Боја на уредот Црна
Вкупна електрична моќност (kW) 5.8 W
Турбо Не
Тип на контроли и место Контрола на рерната
Конфигурација на плотната 4 керамичко стакло
Димензии на уредот (hxwxd) (цм) hx560x490
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 51.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 58.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 3.7 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 7.0 kg