Преглед
HIZM 64121 SX
(Toplam: 0)
Сподели:

HIZM 64121 SX

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
beko

Безбедност за гас

На сите им се случува да ја остават храната да се готви па да им го одзеде вниманието телефонот, ѕвончето на вратата или драматичниот осврт во омилената серија. Со Беко безбедносната функција за плочи на гас, не мора да се грижите, бидејќи таа автоматски го запира доводот на гас.

Технички особини
Рингли Метал
Тип на вклучување Внатрешно палење
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Да
Адаптер за сад за кафе Не
Тип на уред Вграден уред
Тип на уредот Гас + електричен
Ширина (цм) 60
Боја на уредот Инокс
Вкупна електрична моќност (kW) 3.0 W
Тип на контроли и место Рачка (странично)
Предна лева рингла Ø180mm - 2000W брза
Конфигурација на плотната 2 гас + 2 рингли
Задна лева рингла Ø145mm - 1000W
Предна десна рингла 1 kW
Задна десна рингла 2 kW
Тип на поддршка за садови Континуитан - емајл (сјаен)
Димензии на уредот (hxwxd) (цм) hx560x490
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 51.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 58.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 3.9 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 8.9 kg