Преглед
HIZG 64125 SCR
(Toplam: 0)
Сподели:

HIZG 64125 SCR

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
beko

Држачи од леано железо

Официјален партнер...на љубителите на кафе

На љубителите на кафе не смее да им се случи нивното драгоцено ѓезве да се залула и прелие додека го подготвуваат својот омилен напиток. Со Беко челичните носачи нема лизгање и прелевање. Вашата плоча ќе биде стабилна и визуелно привлечна.

beko

Безбедност за гас

На сите им се случува да ја остават храната да се готви па да им го одзеде вниманието телефонот, ѕвончето на вратата или драматичниот осврт во омилената серија. Со Беко безбедносната функција за плочи на гас, не мора да се грижите, бидејќи таа автоматски го запира доводот на гас.

Технички особини
Рингли Метал
Тип на вклучување Внатрешно палење
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Да
Адаптер за сад за кафе Не
Тип на уред Вграден уред
Тип на уредот Гас
Ширина (цм) 60
Боја на уредот Кремаста
Вкупна електрична моќност (kW) 0.6 W
Тип на контроли и место Рачка (странично)
Предна лева рингла 3,6 kW
Конфигурација на плотната 3 гас + 1 вок
Задна лева рингла 2 kW
Предна десна рингла 1 kW
Задна десна рингла 2 kW
Тип на поддршка за садови Континуиран - леано железо
Димензии на уредот (hxwxd) (цм) hx560x490
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 51.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 58.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 3.9 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 9.9 kg