Преглед
HIZE 64101 W
(Toplam: 0)
Сподели:

HIZE 64101 W

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Рингли Метал
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Тип на уред Вграден уред
Механичко, безбедносно заклучување Не
Тип на уредот Електричен (рингли)
Ширина (цм) 60
Боја на уредот Бела
Вкупна електрична моќност (kW) 6.0 W
Турбо Не
Тип на контроли и место Рачка (странично)
Предна лева рингла Ø180mm - 2000W брза
Конфигурација на плотната 4 рингли
Задна лева рингла Ø145mm - 1000W
Предна десна рингла Ø145mm - 1500W брза
Задна десна рингла Ø180mm - 1500W
Димензии на уредот (hxwxd) (цм) hx560x490
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 51.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 58.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 3.9 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 9.9 kg
Product Documentss