Преглед
HISM 64222 S
(Toplam: 0)
Сподели:

HISM 64222 S

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
beko

Држачи од леано железо

Официјален партнер...на љубителите на кафе

На љубителите на кафе не смее да им се случи нивното драгоцено ѓезве да се залула и прелие додека го подготвуваат својот омилен напиток. Со Беко челичните носачи нема лизгање и прелевање. Вашата плоча ќе биде стабилна и визуелно привлечна.

beko

Безбедност за гас

На сите им се случува да ја остават храната да се готви па да им го одзеде вниманието телефонот, ѕвончето на вратата или драматичниот осврт во омилената серија. Со Беко безбедносната функција за плочи на гас, не мора да се грижите, бидејќи таа автоматски го запира доводот на гас.

Технички особини
Рингли Стакло
Тип на вклучување Внатрешно палење
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Да
Адаптер за сад за кафе Не
Тип на копчето за ринглите Рамно - мат
Тип на уред Вграден уред
Тип на уредот Гас + електричен
Ширина (цм) 60
Боја на уредот Црна
Вкупна електрична моќност (kW) 2.9 W
Тип на контроли и место Рачка (напред)
Предна лева рингла Ø180mm - 1700W озрачена
Конфигурација на плотната 2 гас + 2 керамичко стакло
Задна лева рингла Ø140mm - 1200W озрачена
Предна десна рингла 1 kW
Задна десна рингла 1,75 kW
Тип на поддршка за садови Единечен - леано железо
Димензии на уредот (hxwxd) (цм) hx560x490
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 52.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 4.6 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 9.6 kg
Product Documentss