Преглед
HISM 64120 S
(Toplam: 0)
Сподели:

HISM 64120 S

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
beko

Безбедност за гас

На сите им се случува да ја остават храната да се готви па да им го одзеде вниманието телефонот, ѕвончето на вратата или драматичниот осврт во омилената серија. Со Беко безбедносната функција за плочи на гас, не мора да се грижите, бидејќи таа автоматски го запира доводот на гас.

Технички особини
Рингли Стакло
Тип на вклучување Внатрешно палење
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Да
Показатели за преостаната топлина Да
Адаптер за сад за кафе Не
Тип на копчето за ринглите Рамно - сјајно
Тип на уред Вграден уред
Вклучување/исклучување на светлото Не
Дигитален екран на плотната Не
Bridge функција Не
Тип на уредот Гас + електричен
Ширина (цм) 60
Боја на уредот Црна
Вкупна електрична моќност (kW) 2.9 W
Тип на контроли и место Рачка (странично)
Предна лева рингла Ø180mm - 1800W осветлена
Конфигурација на плотната 2 гас + 2 керамичко стакло
Задна лева рингла Ø140mm - 1200W осветлена
Предна десна рингла 1 kW
Задна десна рингла 1,75 kW
Тип на поддршка за садови Единечен - емајл (сјаен)
Димензии на уредот (hxwxd) (цм) hx560x490
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 52.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 4.6 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 8.8 kg
Product Documentss