Преглед
HISG 64120 SW
(Toplam: 0)
Сподели:

HISG 64120 SW

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
beko

Безбедност за гас

На сите им се случува да ја остават храната да се готви па да им го одзеде вниманието телефонот, ѕвончето на вратата или драматичниот осврт во омилената серија. Со Беко безбедносната функција за плочи на гас, не мора да се грижите, бидејќи таа автоматски го запира доводот на гас.

Технички особини
Рингли Стакло
Тип на вклучување Внатрешно палење
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Да
Адаптер за сад за кафе Не
Тип на уред Вграден уред
Тип на уредот Гас
Ширина (цм) 60
Боја на уредот Јасно бела
Вкупна електрична моќност (kW) 0.6 W
Тип на контроли и место Рачка (странично)
Предна лева рингла 2,9 kW
Конфигурација на плотната 4 гас
Задна лева рингла 1,75 kW
Предна десна рингла 1 kW
Задна десна рингла 1,75 kW
Тип на поддршка за садови Единечен - емајл (сјаен)
Димензии на уредот (hxwxd) (цм) hx560x490
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 52.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 4.6 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 10.0 kg
Product Documentss