ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
HISG 64120 S
Сподели:

HISG 64120 S

0,00 TL 
รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • HISG 64120 S
Технички особини
Рингли Стакло
Тип на вклучување Внатрешно палење
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Да
Адаптер за сад за кафе Не
Тип на уред Вграден уред
Механичко, безбедносно заклучување Не
Тип на уредот Гас
Ширина (цм) 60
Боја на уредот Црна
Тип на контроли и место Рачка (странично)
Предна лева рингла 2,9 kW
Конфигурација на плотната 4 гас
Задна лева рингла 1,75 kW
Предна десна рингла 1 kW
Задна десна рингла 1,75 kW
Тип на поддршка за садови Единечен - емајл (сјаен)
Димензии на уредот (hxwxd) (цм) hx560x490
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 52.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 4.6 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 9.9 kg