ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
HII 68600 PTX
(Toplam: 0)
Сподели:

HII 68600 PTX

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
beko

IndyFlex+™

Официјален партнер на...готвачите кои користат повеќе тави за готвење

Beko IndyFlex+™ плочите Ви овозможуваат да ја прилагодите својата плоча спрема садовите и тавчињата кои ги користите за готвење. Можете да користите 8 мали независни зони за готвење или да ги прилагодите за зона од 2 големи сада или 8 мали. Со употребата на адекватна површина на плочата побрзо ја спремате храната – што е уште покорисно кога е потребно да се нахрани голема фамилија во домот.

beko

Booster

Официјален партнер… напредување во животот

Доколку сакате да ви тргне во животот, Вам ви е потребна вистинска алатка. Со помош на Beko Booster копчето можете моментално да загреете зона по ваш избор до максималната температура, со што е возможно побрзо готвење на храната. Благодарение на Booster опцијата, ќе имате повеќе време и енергија да се вратите на важните работи.

beko

Функција за лесно заклучување

Официјален партнер...на љубопитните асистенти

Спречете го Вашиот верен асистент да направи штета во кујната со функцијата на Лесно заклучување на Беко. Како идеална заштита за деца, таа ви овозможува да ја исклучите целата плоча одеднаш и да ги заштитите тие љубопитни прстиња кои сакаат да притискаат.

Технички особини
Рингли Стакло
Тип на уред Вграден уред
Вклучување/исклучување на светлото Да
Дигитален екран на плотната Да
Ниво на готвење 18
Тип на уредот Индукција
Ширина (цм) 60
Боја на уредот Црна
Вкупна електрична моќност (kW) 7.2 W
Турбо Да
Тип на контроли и место На допир (напред)
Предна лева рингла 2x94x225mm - 2500W
Екран на плотната ЛЕД екран - на допир (Petek)
Тајмер Да
Конфигурација на плотната 8 индукција со 2 флекси зони
Задна лева рингла 2X94x225 mm - 2500W
Предна десна рингла 2x94x225mm - 2500W
Задна десна рингла 2x94x225mm - 2500W
Димензии на уредот (hxwxd) (цм) hx560x490
Заклучување на екранот Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 51.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 58.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 5.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 14.7 kg