Преглед
HII 64501 T
(Toplam: 0)
Сподели:

HII 64501 T

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
beko

Booster

Официјален партнер… напредување во животот

Доколку сакате да ви тргне во животот, Вам ви е потребна вистинска алатка. Со помош на Beko Booster копчето можете моментално да загреете зона по ваш избор до максималната температура, со што е возможно побрзо готвење на храната. Благодарение на Booster опцијата, ќе имате повеќе време и енергија да се вратите на важните работи.

beko

Функција за лесно заклучување

Официјален партнер...на љубопитните асистенти

Спречете го Вашиот верен асистент да направи штета во кујната со функцијата на Лесно заклучување на Беко. Како идеална заштита за деца, таа ви овозможува да ја исклучите целата плоча одеднаш и да ги заштитите тие љубопитни прстиња кои сакаат да притискаат.

Технички особини
Рингли Стакло
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Показатели за преостаната топлина Да
Тип на уред Вграден уред
Механичко, безбедносно заклучување Не
Вклучување/исклучување на светлото Да
Дигитален екран на плотната Да
Bridge функција Не
Ниво на готвење 19
Тип на уредот Индукција
Ширина (цм) 60
Боја на уредот Црна
Вкупна електрична моќност (kW) 7.2 W
Турбо Да
Мемориска функција Да
Тип на контроли и место На допир (напред)
Предна лева рингла Ø180 mm - 1800/2500W (Макс./Турбо)
Екран на плотната ЛЕД екран - TouchSlider
Тајмер Да
Конфигурација на плотната 4 индукција
Задна лева рингла Ø145mm - 1400/1800W (Макс./Турбо)
Предна десна рингла Ø145mm - 1400/1800W (Макс./Турбо)
Задна десна рингла Ø180mm - 1800/2500W (Max/Boost)
Димензии на уредот (hxwxd) (цм) hx560x490
Заклучување на екранот Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 51.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 58.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 4.8 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 12.4 kg
Product Documentss