Преглед
HIC 64503 TX
(Toplam: 0)
Сподели:

HIC 64503 TX

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
beko

Booster

Официјален партнер… напредување во животот

Доколку сакате да ви тргне во животот, Вам ви е потребна вистинска алатка. Со помош на Beko Booster копчето можете моментално да загреете зона по ваш избор до максималната температура, со што е возможно побрзо готвење на храната. Благодарение на Booster опцијата, ќе имате повеќе време и енергија да се вратите на важните работи.

beko

Функција за лесно заклучување

Официјален партнер...на љубопитните асистенти

Спречете го Вашиот верен асистент да направи штета во кујната со функцијата на Лесно заклучување на Беко. Како идеална заштита за деца, таа ви овозможува да ја исклучите целата плоча одеднаш и да ги заштитите тие љубопитни прстиња кои сакаат да притискаат.

Технички особини
Рингли Стакло
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Показатели за преостаната топлина Да
Тип на уред Вграден уред
Ниво на готвење 19
Тип на уредот Електричен (керамичко стакло)
Ширина (цм) 60
Боја на уредот Црна
Вкупна електрична моќност (kW) 6.9 W
Турбо Да
Мемориска функција Да
Тип на контроли и место На допир (напред)
Предна лева рингла Ø120/210mm - 750/2200W двојна
Екран на плотната ЛЕД екран - TouchSlider
Тајмер Да
Конфигурација на плотната 4 керамичко стакло
Задна лева рингла Ø140mm - 1200W осветлена
Предна десна рингла Ø160mm - 1500W осветлена
Задна десна рингла Ø140/250mm - 1100/2000W продолжена
Алатка за отстранување нечистотии Да
Димензии на уредот (hxwxd) (цм) hx560x490
Заклучување на екранот Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 51.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 58.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 3.7 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 9.0 kg
Product Documentss