Преглед
HIC 64502 T
(Toplam: 0)
Сподели:

HIC 64502 T

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
beko

Функција за лесно заклучување

Официјален партнер...на љубопитните асистенти

Спречете го Вашиот верен асистент да направи штета во кујната со функцијата на Лесно заклучување на Беко. Како идеална заштита за деца, таа ви овозможува да ја исклучите целата плоча одеднаш и да ги заштитите тие љубопитни прстиња кои сакаат да притискаат.

Технички особини
Рингли Стакло
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Тип на уред Вграден уред
Вклучување/исклучување на светлото Да
Дигитален екран на плотната Да
Bridge функција Не
Ниво на готвење 19
Тип на уредот Електричен (керамичко стакло)
Ширина (цм) 60
Боја на уредот Црна
Вкупна електрична моќност (kW) 6.7 W
Турбо Не
Мемориска функција Да
Тип на контроли и место На допир (напред)
Предна лева рингла Ø120/210mm - 750/2200W двојна
Екран на плотната ЛЕД екран - TouchSlider
Тајмер Да
Конфигурација на плотната 4 керамичко стакло
Задна лева рингла Ø140mm - 1200W осветлена
Предна десна рингла Ø180mm - 1800W осветлена
Задна десна рингла Ø170x265 - 1500/2400W продолжена
Алатка за отстранување нечистотии Да
Димензии на уредот (hxwxd) (цм) hx560x490
Заклучување на екранот Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 51.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 58.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 3.7 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 9.1 kg