Преглед
HIC 64403 T
(Toplam: 0)
Сподели:

HIC 64403 T

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
beko

Функција за лесно заклучување

Официјален партнер...на љубопитните асистенти

Спречете го Вашиот верен асистент да направи штета во кујната со функцијата на Лесно заклучување на Беко. Како идеална заштита за деца, таа ви овозможува да ја исклучите целата плоча одеднаш и да ги заштитите тие љубопитни прстиња кои сакаат да притискаат.

Технички особини
Рингли Стакло
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Показатели за преостаната топлина Да
Тип на уред Вграден уред
Дигитален екран на плотната Да
Bridge функција Не
Ниво на готвење 9
Тип на уредот Електричен (керамичко стакло)
Ширина (цм) 60
Боја на уредот Црна
Вкупна електрична моќност (kW) 6.9 W
Турбо Не
Тип на контроли и место На допир (напред)
Предна лева рингла Ø120/210mm - 750/2200W двојна
Екран на плотната ЛЕД екран - на допир (Artouch)
Тајмер Да
Конфигурација на плотната 4 керамичко стакло
Задна лева рингла Ø140mm - 1200W осветлена
Предна десна рингла Ø160mm - 1500W осветлена
Задна десна рингла Ø140/250mm - 1100/2000W продолжена
Димензии на уредот (hxwxd) (цм) hx560x490
Заклучување на екранот Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 51.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 58.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 3.7 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 8.1 kg