Преглед
HIC 64400
(Toplam: 0)
Сподели:

HIC 64400

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
beko

Функција за лесно заклучување

Официјален партнер...на љубопитните асистенти

Спречете го Вашиот верен асистент да направи штета во кујната со функцијата на Лесно заклучување на Беко. Како идеална заштита за деца, таа ви овозможува да ја исклучите целата плоча одеднаш и да ги заштитите тие љубопитни прстиња кои сакаат да притискаат.

Технички особини
Рингли Стакло
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Показатели за преостаната топлина Да
Тип на уред Вграден уред
Механичко, безбедносно заклучување Не
Вклучување/исклучување на светлото Да
Дигитален екран на плотната Да
Ниво на готвење 9
Тип на уредот Електричен (керамичко стакло)
Ширина (цм) 60
Боја на уредот Црна
Вкупна електрична моќност (kW) 6.8 kW
Турбо Не
Тип на контроли и место На допир (напред)
Предна лева рингла Ø210mm - 2300W осветлена
Екран на плотната ЛЕД екран - на допир (Artouch)
Конфигурација на плотната 4 керамичко стакло
Задна лева рингла Ø140mm - 1200W осветлена
Предна десна рингла Ø160mm - 1500W осветлена
Задна десна рингла Ø180 mm - 1800W осветлена
Димензии на уредот (hxwxd) (цм) hx560x490
Заклучување на екранот Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 51.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 58.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 3.7 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 7.7 kg
Product Documentss