Преглед
HIC 64100
(Toplam: 0)
Сподели:

HIC 64100

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Рингли Стакло
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Показатели за преостаната топлина Да
Тип на уред Вграден уред
Вклучување/исклучување на светлото Да
Ниво на готвење 6
Тип на уредот Електричен (керамичко стакло)
Ширина (цм) 60
Боја на уредот Црна
Вкупна електрична моќност (kW) 5.8 W
Турбо Не
Тип на контроли и место Рачка (странично)
Предна лева рингла Ø180mm - 1700W озрачена
Конфигурација на плотната 4 керамичко стакло
Задна лева рингла Ø140mm - 1200W озрачена
Предна десна рингла Ø140mm - 1200W озрачена
Задна десна рингла Ø180mm - 1700W озрачена
Алатка за отстранување нечистотии Да
Димензии на уредот (hxwxd) (цм) hx560x490
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 51.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 58.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 5.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 7.8 kg