Преглед
HIC 64100 W
(Toplam: 0)
Сподели:

HIC 64100 W

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Рингли Стакло
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Тип на уред Вграден уред
Bridge функција Не
Тип на уредот Електричен (керамичко стакло)
Ширина (цм) 60
Боја на уредот Бела
Турбо Не
Конфигурација на плотната 4 керамичко стакло
Алатка за отстранување нечистотии Да
Димензии на уредот (hxwxd) (цм) h
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 51.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 58.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 3.7 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 7.6 kg