Преглед
HIC 63401 T
(Toplam: 0)
Сподели:

HIC 63401 T

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
beko

Функција за лесно заклучување

Официјален партнер...на љубопитните асистенти

Спречете го Вашиот верен асистент да направи штета во кујната со функцијата на Лесно заклучување на Беко. Како идеална заштита за деца, таа ви овозможува да ја исклучите целата плоча одеднаш и да ги заштитите тие љубопитни прстиња кои сакаат да притискаат.

Технички особини
Рингли Стакло
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Показатели за преостаната топлина Да
Тип на уред Вграден уред
Дигитален екран на плотната Да
Ниво на готвење 9
Десна рингла Ø210/270mm - 1800/2700W осветлена
Тип на уредот Електричен (керамичко стакло)
Ширина (цм) 60
Боја на уредот Црна
Вкупна електрична моќност (kW) 5.7 W
Турбо Не
Тип на контроли и место На допир (напред)
Предна лева рингла Ø180mm - 1800W осветлена
Екран на плотната ЛЕД екран - на допир (Artouch)
Тајмер Да
Конфигурација на плотната 3 керамичко стакло
Задна лева рингла Ø140mm - 1200W осветлена
Предна десна рингла Не е достапно
Задна десна рингла Не е достапно
Алатка за отстранување нечистотии Да
Димензии на уредот (hxwxd) (цм) hx560x490
Заклучување на екранот Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 51.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 58.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 3.7 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 7.8 kg