Преглед
HDMI 32400 DTX
(Toplam: 0)
Сподели:

HDMI 32400 DTX

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
beko

Функција за лесно заклучување

Официјален партнер...на љубопитните асистенти

Спречете го Вашиот верен асистент да направи штета во кујната со функцијата на Лесно заклучување на Беко. Како идеална заштита за деца, таа ви овозможува да ја исклучите целата плоча одеднаш и да ги заштитите тие љубопитни прстиња кои сакаат да притискаат.

Технички особини
Рингли Стакло
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Тип на уред Вграден уред
Дигитален екран на плотната Да
Ниво на готвење 9
Задна рингла Ø200mm - 2300/3000W (Max/Boost)
Предна рингла Ø160mm - 1400W
Тип на уредот Индукција
Ширина (цм) 30
Боја на уредот Црна
Вкупна електрична моќност (kW) 3600.0 W
Турбо Не
Тип на контроли и место На допир (напред)
Предна лева рингла Не е достапно
Екран на плотната ЛЕД екран - на допир (Simplex)
Тајмер Да
Конфигурација на плотната 2 индукција
Предна десна рингла Не е достапно
Задна десна рингла Не е достапно
Заклучување на екранот Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 51.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 28.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 5.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 5.9 kg