ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
HDCG 32220 FX
Сподели:

HDCG 32220 FX

0,00 TL 
รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • HDCG 32220 FX
Технички особини
Рингли Метал
Тип на вклучување Внатрешно палење
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Да
Адаптер за сад за кафе Хромирана плоча
Тип на уред Вграден уред
Механичко, безбедносно заклучување Не
Задна рингла 2.9 kW
Предна рингла 1 kW
Тип на уредот Гас
Ширина (цм) 30
Боја на уредот Инокс
Тип на контроли и место Рачка (напред)
Предна лева рингла Не е достапно
Конфигурација на плотната 2 гас
Предна десна рингла Не е достапно
Задна десна рингла Не е достапно
Тип на поддршка за садови Континуитан - емајл (сјаен)
Димензии на уредот (hxwxd) (цм) h
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 51.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 28.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 5.2 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 4.9 kg