Преглед
HDCE 32201 X
(Toplam: 0)
Сподели:

HDCE 32201 X

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Рингли Метал
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Тип на уред Вграден уред
Вклучување/исклучување на светлото Да
Дигитален екран на плотната Не
Ниво на готвење 6
Задна рингла Ø180mm - 2000W брза
Предна рингла Ø145mm - 1500W брза
Тип на уредот Електричен (рингли)
Ширина (цм) 30
Боја на уредот Инокс
Вкупна електрична моќност (kW) 3.5 W
Турбо Не
Тип на контроли и место Рачка (напред)
Предна лева рингла Не е достапно
Конфигурација на плотната 2 рингли
Предна десна рингла Не е достапно
Задна десна рингла Не е достапно
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 51.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 28.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 5.2 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 5.4 kg