Преглед
HDCC 32200 X
(Toplam: 0)
Сподели:

HDCC 32200 X

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Технички особини
Рингли Стакло
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Тип на уред Вграден уред
Вклучување/исклучување на светлото Да
Задна рингла Ø180mm - 1700W озрачена
Предна рингла Ø140mm - 1200W озрачена
Тип на уредот Електричен (керамичко стакло)
Ширина (цм) 30
Боја на уредот Црна
Вкупна електрична моќност (kW) 2.9 W
Турбо Не
Тип на контроли и место Рачка (напред)
Предна лева рингла Не е достапно
Конфигурација на плотната 2 керамичко стакло
Предна десна рингла Не е достапно
Задна десна рингла Не е достапно
Димензии на уредот (hxwxd) (цм) h
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 51.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 28.8 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 3.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 4.3 kg
Product Documentss