ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Стесни ги резултатите
Тип на уред
Ширина (цм)
Боја на уредот
3 резултати.

 • HISM 64120 S
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Гас + електричен
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Црна


 • HIZM 64121 SX
  • Рингли : Метал
  • Тип на уредот : Гас + електричен
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Инокс


 • HISM 64222 S
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Гас + електричен
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Црна