ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Плотни
Држачи од леано железо
На љубителите на кафе не смее да им се случи нивното драгоцено ѓезве да се залула и прелие додека го подготвуваат својот омилен напиток. Со Беко челичните носачи нема лизгање и прелевање. Вашата плоча ќе биде стабилна и визуелно привлечна.
Безбедност за гас
На сите им се случува да ја остават храната да се готви па да им го одзеде вниманието телефонот, ѕвончето на вратата или драматичниот осврт во омилената серија. Со Беко безбедносната функција за плочи на гас, не мора да се грижите, бидејќи таа автоматски го запира доводот на гас.
Стесни ги резултатите
Тип на уред
Ширина (цм)
Боја на уредот
11 резултати.

 • HDMS 32220 FX
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Гас
  • Ширина (цм) : 30
  • Боја на уредот : Црна


 • HDCS 32220 FX
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Гас
  • Ширина (цм) : 30
  • Боја на уредот : Инокс


 • HDCG 32221 FX
  • Рингли : Метал
  • Тип на уредот : Гас
  • Ширина (цм) : 30
  • Боја на уредот : Инокс


 • HDCG 32220 FX
  • Рингли : Метал
  • Тип на уредот : Гас
  • Ширина (цм) : 30
  • Боја на уредот : Инокс


 • HDMC 32400 TX
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Електричен (керамичко стакло)
  • Ширина (цм) : 30
  • Боја на уредот : Црна


 • HDMC 32200 X
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Електричен (керамичко стакло)
  • Ширина (цм) : 30
  • Боја на уредот : Црна


 • HDCC 32200 X
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Електричен (керамичко стакло)
  • Ширина (цм) : 30
  • Боја на уредот : Црна


 • HDCE 32201 X
  • Рингли : Метал
  • Тип на уредот : Електричен (рингли)
  • Ширина (цм) : 30
  • Боја на уредот : Инокс


 • HDMI 32400 DTX
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Индукција
  • Ширина (цм) : 30
  • Боја на уредот : Црна


 • HUC 64001 X
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Електричен (керамичко стакло)
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Црна


 • HUE 64003 X
  • Рингли : Метал
  • Тип на уредот : Електричен (рингли)
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Инокс