Стесни ги резултатите
Тип на уред
Ширина (цм)
3 резултати.

 • HIZG 64125 SCR
  • Рингли : Метал
  • Тип на уредот : Гас
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Кремаста


 • HISG 64120 SW
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Гас
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Јасно бела


 • HISG 64120 S
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Гас
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Црна