Перални-сушари

Daily Express

Купувањето е завршено. Чистењето на фрижидерот, завршено. Поправката на чешмата е завршена. Перење на куп алишта за помалку од пола час, готово. Така е, Beko Daily Express може да испере цел куп алишта за само 28 минути на 30°C. Со ваков брз програм, можете да ги завршите вашите обврски за час. Секоја чест, колку сте организирани и продуктивни!

Xpress Super Short ’14

Едвај чекате да ја облечете вашата нова облека? Секако дека не сакате да ја облечете без перење бидејќи не знаете колку луѓе ја пробале пред вас. Потребно и е брзо перење во машина, за да бидете сигурни дека е чиста пред да ја облечете. За среќа, Beko машината за перење алишта има Xpress Super Short 14-минутен циклус* на перење, па не морате да чекате долго. Вашата облека ќе биде испрана и спремна пред да успеете да го испланирате излегувањето и да му го покажете на светот вашиот нов феноменален изглед.*За 2 kg средно нечиста облека

AquaWave®

Вие и вашата омилена кошула сте поминале многу работи заедно и ставањето во машината за перење е секогаш тежок избор. Со помош на AquaWave® технологијата не морате да се грижите. Специјално дизајнираната шема на барабанот со помош на лопатки ги врти вашите алишта нежно како бранови, па вашите алишта лесно се вртат во барабанот. Вие и вашата омилена кошула ќе имате уште многу заеднички вечерни излегувања.
Стесни ги резултатите
Енергетска класа
Yükleniyor..
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во минута) (WD)
Yükleniyor..
Број на програми (WD)
Yükleniyor..
Тип на вратата
Yükleniyor..
4 резултати.

 • HTV 7633 X00
  • Енергетска класа : В
  • Капацитет за перење (кг) : 7.0
  • Капацитет за сушење (кг) : 5.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во минута) (WD) : 1200


 • WDA 96143 H
  • Енергетска класа : А
  • Капацитет за перење (кг) : 9.0
  • Капацитет за сушење (кг) : 6.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во минута) (WD) : 1400


 • HTV 8633 XS0
  • Енергетска класа : В
  • Капацитет за перење (кг) : 8.0
  • Капацитет за сушење (кг) : 5.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во минута) (WD) : 1200


 • HTV 8733 XS0
  • Енергетска класа : А
  • Капацитет за перење (кг) : 8.0
  • Капацитет за сушење (кг) : 5.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во минута) (WD) : 1400