Машини за перење

AquaWave®

Вие и вашата омилена кошула сте поминале многу работи заедно и ставањето во машината за перење е секогаш тежок избор. Со помош на AquaWave® технологијата не морате да се грижите. Специјално дизајнираната шема на барабанот со помош на лопатки ги врти вашите алишта нежно како бранови, па вашите алишта лесно се вртат во барабанот. Вие и вашата омилена кошула ќе имате уште многу заеднички вечерни излегувања.

Xpress Super Short ’14

Едвај чекате да ја облечете вашата нова облека? Секако дека не сакате да ја облечете без перење бидејќи не знаете колку луѓе ја пробале пред вас. Потребно и е брзо перење во машина, за да бидете сигурни дека е чиста пред да ја облечете. За среќа, Beko машината за перење алишта има Xpress Super Short 14-минутен циклус* на перење, па не морате да чекате долго. Вашата облека ќе биде испрана и спремна пред да успеете да го испланирате излегувањето и да му го покажете на светот вашиот нов феноменален изглед.*За 2 kg средно нечиста облека
Стесни ги резултатите
Боја на уредот (WM)
Капацитет (кг)
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.)
Yükleniyor..
Број на програми
Yükleniyor..
27 резултати.

 • WTE 11735 XCST
  • Енергетска класа (WM) : A+++ (-10%)
  • Капацитет (кг) : 11.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1400


 • WMY 111444 LB1
  • Енергетска класа (WM) : A+++ (-10%)
  • Капацитет (кг) : 11.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1400


 • WMY101444 LB1
  • Енергетска класа (WM) : A+++ (-10%)
  • Капацитет (кг) : 10.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1400


 • WMY101440
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 10.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1400


 • WMY 91443 LB1
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 9.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1400


 • WMY 81033 PTLMB3
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 8.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1000


 • WMY 81233 LMB3
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 8.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1200


 • WMY 81283 LMXB2
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 8.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1200


 • WMY 81243 LMB2
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 8.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1200


 • WTV 7531 X0
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 7.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1000


 • WMB 71001 M+
  • Енергетска класа (WM) : A+
  • Капацитет (кг) : 7.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1000


 • WMB 71031 PTM
  • Енергетска класа (WM) : A+
  • Капацитет (кг) : 7.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1000