ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Перални
45 резултати.

 • HTV 7633 X00
  • Енергетска класа : В
  • Капацитет за перење (кг) : 7.0
  • Капацитет за сушење (кг) : 5.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во минута) (WD) : 1200


 • WTE 11735 XCST
  • Енергетска класа (WM) : A+++ (-10%)
  • Капацитет (кг) : 11.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1400


 • DCY 9502 GXB1
  • Енергетска класа : Б
  • Капацитет (кг) (DR) : 9
  • Тип на машина за сушење : Кондензатор


 • WDA 96143 H
  • Енергетска класа : А
  • Капацитет за перење (кг) : 9.0
  • Капацитет за сушење (кг) : 6.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во минута) (WD) : 1400


 • WMY 111444 LB1
  • Енергетска класа (WM) : A+++ (-10%)
  • Капацитет (кг) : 11.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1400


 • WMY101444 LB1
  • Енергетска класа (WM) : A+++ (-10%)
  • Капацитет (кг) : 10.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1400


 • DPY 8405 GXB2
  • Енергетска класа : А++
  • Капацитет (кг) (DR) : 8
  • Тип на машина за сушење : Грејна пумпа


 • HTV 8633 XS0
  • Енергетска класа : В
  • Капацитет за перење (кг) : 8.0
  • Капацитет за сушење (кг) : 5.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во минута) (WD) : 1200


 • HTV 8733 XS0
  • Енергетска класа : А
  • Капацитет за перење (кг) : 8.0
  • Капацитет за сушење (кг) : 5.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во минута) (WD) : 1400


 • DCY 8202 XW3
  • Енергетска класа : Б
  • Капацитет (кг) (DR) : 8
  • Тип на машина за сушење : Кондензатор


 • WMY101440
  • Енергетска класа (WM) : A+++
  • Капацитет (кг) : 10.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во мин.) : 1400


 • DCY 8402 XW3
  • Енергетска класа : Б
  • Капацитет (кг) (DR) : 8
  • Тип на машина за сушење : Кондензатор