Преглед
WDA 96143 H
(Toplam: 0)
Сподели:

WDA 96143 H

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
beko

Wash&Wear®

Официјален партнер ... на состанок во последен момент

Состанок во последен момент, вечерно излегување или собир... сакате да изгледате најдобро што може, но, немате чиста облека. Благодарение на Beko Wash&Wear® технологијата одберете ја потребната температура од 20°C до 30°C и исперете и целосно исушете до 1 kg (5кошули) за помалку од еден час... влезете под туш, вашата среќна кошула оди на перење и спремни сте за тргнување.

beko

AquaWave®

Вие и вашата омилена кошула сте поминале многу работи заедно и ставањето во машината за перење е секогаш тежок избор. Со помош на AquaWave® технологијата не морате да се грижите. Специјално дизајнираната шема на барабанот со помош на лопатки ги врти вашите алишта нежно како бранови, па вашите алишта лесно се вртат во барабанот. Вие и вашата омилена кошула ќе имате уште многу заеднички вечерни излегувања.

beko

Xpress Super Short ’14

Едвај чекате да ја облечете вашата нова облека? Секако дека не сакате да ја облечете без перење бидејќи не знаете колку луѓе ја пробале пред вас. Потребно и е брзо перење во машина, за да бидете сигурни дека е чиста пред да ја облечете. За среќа, Beko машината за перење алишта има Xpress Super Short 14-минутен циклус* на перење, па не морате да чекате долго. Вашата облека ќе биде испрана и спремна пред да успеете да го испланирате излегувањето и да му го покажете на светот вашиот нов феноменален изглед.*За 2 kg средно нечиста облека

Технички особини
Aquaround (WD) Да
Ball систем (WD) Да
Безбедност од поплава (WD) Да
Автоматско подесување на водата (WD) Да
Безбедносно заклучување за деца (WD) Да
Должина на кабелот 1800 cm
Тип на вратата WD Беко
Боја на страните (WD) Бела
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во минута) (WD) 1400
Потрошувачка на вода (само со цело полнење) (л) 53 L
Траен грејач Да
Технологија за сушење Кондензација на воздух
Боја на уредот (WD) Бела
Максимална брзина на центрифугата - продажба 1400
Дизајн на барабанот (WD) Aquawave
Материјал на внатрешноста Полипропилен
Тип на страните (WD) Во форма на Ѕ
Довод на вода (WD) Единечен (ладна вода 10)
Електронски тип (WD) ЛЦД
Одложен старт 0-24 ч
Екран за одложен старт (WD) Да
Помошна функција - 1 Пред перење
Помошна функција - 2 Плус плакнење
Помошна функција - 3 Easy Ironing
Помошна функција - 4 Мемориска функција
Број на програми (WD) 16
Програма - 1 Памучни
Програма - 2 Памучни Еко
Програма - 3 Синтетика
Програма - 4 Деликатни
Програма - 5 Волнени
Програма - 6 Рачно перење
Програма - 7 Маици
Програма - 8 Плакнење
Програма - 9 Центрифуга + испуштање на водата
Програма - 10 Експресна супер брза
Програма - 11 Дневна експресна
Програма - 12 Памучни - сушење
Програм - 13 Синтетика - сушење
Програма - 14 Бебешка заштита + перење и сушење
Програма - 15 6кг перење и 6 кг сушење
Програма - 16 Пери&носи
Капацитет за перење (кг) 9.0
Капацитет за сушење (кг) 6.0
Енергетска класа А
Перформанси за перење А
Потрошувачка на струја (kWh) 1.03 kWh
Контрола за небалансирано полнење (WD) Да
Product Documentss