Преглед
HTV 8633 XS0
(Toplam: 0)
Сподели:

HTV 8633 XS0

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
beko

Wash&Wear®

Официјален партнер ... на состанок во последен момент

Состанок во последен момент, вечерно излегување или собир... сакате да изгледате најдобро што може, но, немате чиста облека. Благодарение на Beko Wash&Wear® технологијата одберете ја потребната температура од 20°C до 30°C и исперете и целосно исушете до 1 kg (5кошули) за помалку од еден час... влезете под туш, вашата среќна кошула оди на перење и спремни сте за тргнување.

beko

AquaWave®

Вие и вашата омилена кошула сте поминале многу работи заедно и ставањето во машината за перење е секогаш тежок избор. Со помош на AquaWave® технологијата не морате да се грижите. Специјално дизајнираната шема на барабанот со помош на лопатки ги врти вашите алишта нежно како бранови, па вашите алишта лесно се вртат во барабанот. Вие и вашата омилена кошула ќе имате уште многу заеднички вечерни излегувања.

Технички особини
Woolmark (WM) Woolmark Apperal Care (Silver)
Ball систем (WD) Да
Безбедност од поплава (WD) Да
Автоматско подесување на водата (WD) Да
Безбедносно заклучување за деца (WD) Да
Должина на кабелот 1800 cm
Тип на вратата WWD B13
Боја на страните (WD) Бела
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во минута) (WD) 1200
Потрошувачка на вода (само со цело полнење) (л) 47 L
Траен грејач Да
Aquasafe Да
Технологија за сушење Кондензација на вода
Боја на уредот (WD) Бела
Максимална брзина на центрифугата - продажба 1200
Дизајн на барабанот (WD) Aquawave
Материјал на внатрешноста Полипропилен
Тип на страните (WD) Во форма на Ѕ
Довод на вода (WD) Единечен (ладна вода 10)
Електронски тип (WD) Digital Display
Одложен старт 0-24 ч
Екран за одложен старт (WD) Да
Помошна функција - 1 Пред перење
Помошна функција - 2 Брзо перење
Помошна функција - 3 Плус плакнење
Помошна функција - 4 Сушење
Број на програми (WD) 16
Програма - 1 Памучни
Програма - 2 Памучни Еко
Програма - 3 Синтетика
Програма - 4 Деликатни
Програма - 5 Волнени
Програма - 6 Рачно перење
Програма - 7 Маици
Програма - 8 Плакнење
Програма - 9 Центрифуга + испуштање на водата
Програма - 10 Експресна 14
Програма - 11 Дневна експресна
Програма - 12 Памучни - сушење
Програм - 13 Синтетика - сушење
Програма - 14 Бебешка заштита + перење и сушење
Програма - 15 5 кг перење и сушење
Програма - 16 Пери&носи
Капацитет за перење (кг) 8.0
Капацитет за сушење (кг) 5.0
Енергетска класа В
Перформанси за перење А
Потрошувачка на струја (kWh) 0.76 kWh
Контрола за небалансирано полнење (WD) Да
Product Documentss