Стесни ги резултатите
Енергетска класа
Yükleniyor..
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во минута) (WD)
Yükleniyor..
Број на програми (WD)
Yükleniyor..
Тип на вратата
Yükleniyor..
1 резултати.

  • WDA 96143 H
    • Енергетска класа : А
    • Капацитет за перење (кг) : 9.0
    • Капацитет за сушење (кг) : 6.0
    • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во минута) (WD) : 1400