ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Стесни ги резултатите
Енергетска класа
Максимална брзина на центрифугата (вртежи во минута) (WD)
Број на програми (WD)
Тип на вратата
1 резултати.

  • HTV 7633 X00
    • Енергетска класа : В
    • Капацитет за перење (кг) : 7.0
    • Капацитет за сушење (кг) : 5.0
    • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во минута) (WD) : 1200